Sitges, Spanien

Lena Östman – personlig tränare

Som din personliga tränare vill jag leverera känslan av att träning är roligt och enkelt. Det enkla är ju det som blir av. Jag träffar de flesta kunder utomhus och i deras närhet till hemmet eller jobbet. Det kan vara på ett utegym, i ett löparspår, en park eller i en hemmaträdgård. Mina träningsresor innebär att vi är en grupp om 8-16 personer, inklusive funktionärer, som åker iväg till en ort någonstans i världen. Det blir träningspass varje dag med varierat innehåll. Du har möjlighet att boka in individuell träning och/eller konsultation under ej schemalagd tid. Övrig tid kan du spendera genom att utforska omnejden eller bara slappna av och njuta av tillvaron.


Innehållet på träningsresan kommer att vara:

  • 2 gruppträningar per dag
  • Halvdagsvandring
  • Individuella PT-sessioner


På gruppträningarna kommer vi köra styrka, puls och koordination.

Inriktningen på den individuella sessionen väljer du själv. Det kan vara program för hemmabruk, kostrådgivning eller detaljteknik till din träningsform.

Utöver all träning har du egen tid för att t ex se dig omkring i omgivningen, gå ner till stan, ta ett tåg till Barcelona (det tar ca 30 min) eller bara njuta av villans bekvämlighet.

Vi fyller upp hela villan med vår grupp och värdparet Conny & Gunilla lagar mat och sköter om oss på bästa sätt.

RESA OCH BOENDE
Flygresa från Stockholm/Arlanda till Barcelona och transfer till Villa Sunlight. Del i trippelrum, dubbelrum eller enkelrum (först till kvarn).
Frukost, lunch och middag ingår.

Klicka här för att läsa mer - 10 -15 April 2018, Sitges, Spanien

Läs mer på deras hemsida

Boka


Hemsida & Design av Intendit Webbyrå